theZtyle.com

分享文 >> *。慘啦╒JILL STUART 好毒。D野太令了‧ * [複製鏈接]

整個9月真的非常忙碌...種種原因令我根本累到死邊有時間及心情打文呢~~

所以文量大量減產, 我都開始唔知寫咩好了!!

試用少接, 寫返自己既文章, 有D咩想介紹就寫,,,希望大家唔好介意!

我亦希望做返自己初初寫BLOG 時既心態, BLOGGERS應有既準則 (希望大家明白我講咩啦)

今次想分享我小小的JILL STUART產品, 產品唔多,我都唔算係FANS...

耐何見到JS 係女仔都應該會發癲的XD"

以下產品有禮品,有試用,亦有自費的...我純粹想分享下~

妝品購買慾已經減到好低好低...基本上真係燒到不行先有衝動去敗家

往往吸引到我敗的是JS的新品!!!!

眼影及胭脂是QOOZA 送禮禮品,,,

唇膏及指甲油是自費!!

首先忍唔住要介紹指甲油先..因為好用度高!!! ((自費))

我買呢隻係32色,,,粉偏橙調,色易襯及無敵溫柔@@V

真的非常吸引下買了一枝試下...((平時我好少搽甲油,一黎麻煩二黎臭!!!

JS呢枝甲油的確好好用, 因為佢真係好易掃同超快乾. 上色度2層已經好OK 了~

朋友睇到以為我做左GEL 甲..我話指甲油佢地都大讚好令@@

下次我會買多幾隻佢D 色先=]

第2件就係呢枝燒左我好耐既唇膏啦...((自費))

見到個設計應該要買啦...因為太太太太美了 >3<

花花頂蓋可以打開有鏡仔哦, 方便搽咀咀時照住, 好貼心

一如技往都係公主FEEL 設計,花花紋更吸引,所以就敗了~

我買的是11號色, 都是大路易襯色..

試上咀時FEEL 到都幾滋潤BOR, 而且有D 閃令令...粉粉地色..

你地話點可以唔有一枝呢 @@

呢盒4色E/S係QOOZA送禮既..真係好令呀!!

粉紅色要我比錢出黎買就真係未必啦,因為唔係好用得著同唔太敢用呀...(都幾蝦人用)

好彩入面有返格啡都易用..

見到個包裝真係好令好令, JS 基本上係包裝吸引!

能夠擁有係一個BONUS=]

05號色盤..試左上手都叫唔錯WOR

色令帶閃, 都幾出色.. 易BLEND既~

最中意都係個啡色,閃閃地好正呀^^

我都試過上眼化眼妝啦...好好用,質數唔差WOR,應該話買得過!

呢盒胭脂都係QOOZA 既送禮, 真係好開心可以得到JS 既產品XD

不過呢盒我唔捨得用住呀~

橙粉色好易襯妝, 個圖案一樣殺食..個掃冇得頂!!

個掃係申縮,超方便帶出街呀~~

毛質試過上手都算滑唔吉肉, 帶出黎用就超方便啦..

JS 香水我都有3枝, 1枝係禮物, 2枝係自己買既~

我平時少用香水,是問見到你又有冇定力唔比錢先?

不嬲我都係以貌取(香水)既, 中間果枝同花花果枝都係見到太太太令所以買左啦!

我買黎係擺唔係用XD"

呢枝係新出既CRYSTAL BLOOM..

WAWA...令到DUM一聲=口= "" 乖乖由上水出CWB SOGO 放低銀兩

我貫呢枝係30ML ,因為我唔係用,拎黎擺所以買30ML 夠了~(事實貪人地個樣令姐)

我貪佢個樣,但估唔到D味都OK WOR, 唔太濃清清地好聞WOR @@

買得過買得過!!!

大鑽石果枝味道反而麻麻... 我只係中意佢個外表姐~

而圓圓果枝就係禮物而外表又冇刎特別囉,不過有禮物係好事黎XD"

最後, 除左鏡鏡係我買...其他係試用品!!

鏡鏡我又係好中意呀, 我記得佢有塊圓鏡,但放化妝袋就麻煩D..

所以買左呢塊對摺既,大小適中我都好中意帶佢出街

加上個樣又幾令女既...用落都開心D ~嘿嘿!!

粉餅唔錯,我多數用黎當碎粉定妝...

果3樣野係HAND CREAM/BODY MILK / HAIR MIST..全部都香香的-3-

唔知大家又中意JS 產品冇?? 好多朋友都中左毒呀~

博文地址:http://www.theztyle.com/home.php ... 7&do=blog&id=256717

JS 既野真係好靚

我前幾日都去掃貨呀!!!  

YES YES..XD
PS: 曼麗你真係瘦左好多, 好勁呀^^

AMY 係咪生日要去掃貨慶祝??XD

JILL STUART啲野真係好靚!

JS既野真係好靚, 成日都抵受唔住去買

XDXD係咩? 多謝你呀^3^
不過都仲係好肥呀, 要繼續努力!!!

係呀...今次新出既野超殺食!!

PS: 你個名同我呀女個名樣叫TZE CHING~哈哈

係呀...個包裝真係冇得頂!!!
今季D野超超超令,所以我都買左~哈哈

真GA...我果日先同芭比講你瘦左好多,好索XD
BTW,你要加油呀...!!

多謝你呀~我會努力架喇^^

佢D野好靚呀

包裝好靚呀    

HAHA...如果我有你一半咁勤力就好啦XD"

YA 呀...堅令!!

如果我好似你咁瘦我都想懶呀~

wahahaa... 你好叻呀!!!! PP